El 31 de desembre finalitza una nova dècada musical i et portem la llista de reproducció definitiva on s’engloben algunes de les cançons més representatives dels darrers 10 anys.

Des de bandes com Els Amics de les Arts, passant per Buhos, 31FAM, Aspencat, Txarango, Manel, Mishima, Els Catarres, Blaumut, Doctor Prats, Gertrudis, La Fúmiga, Zoo, Obeses, Sense Sal o Oques Grasses, cantants com la Suu, Rosalía, Miki Núñez, Ivette Nadal, Miquel Abras, Sanjosex, Mazoni, Lildami o Joan Dausà entre altres.

Cançons que des del 2011 fins el 2020 han marcat a una generació i que trobem en aquesta llista formada per 200 temes que hem vibrat com mai en alguns dels directes que han fet pels Països Catalans.

- Publicitat -

De la ‘Jenifer’ d’Els Catarres, passant pel ‘Blue tack’ d’Els Pets, del ‘Quan tot s’enlaira’ de Txarango al ‘Sento’ d’El Petit de Cal Eril, de ‘Estimar-te com la terra’ dels Ginestà a ‘Hamaking’ de The Tyets.

Gaudiu-la, compartiu-la i seguiu consumint música en català, serà la manera que vagin sorgint propostes tan interessants com les que han aparegut durant la darrera dècada.

*Actualització: Musicat Memes ha eliminat la playlist sense avisar.