Finalment a un quart de 8 del vespre s’han donat a conèixer els artistes i grups de la pròxima edició del Primavera Sound, que tindrà un cartell d’allò més femení amb més d’un 50% amb presència de dones i amb noms com Solange, Charli XCX, Cardi B, Rosalía, Neneh Cherry, Janelle Monáe, Carly Rae Jepsen, Robyn, Mafalda, Mura Masa, Pavvla, però també grups com Interpol, Tame Impala, Frank Carter & The Rattlesnakes, Jungle, James Blake, Future, Nas, J Balvin, Big Red Machine (The National + Bon Iver), Suede o Primal Scream entre altres.

Enguany en el cartell figuren més estils que mai i podrem trobar concerts que van des del pop, passant pel hip hop, el R&B, l’electrònica, indie rock, jazz, metal, trap i fins i tot reggaeton.

El Primavera Sound 2019 tindrà lloc del 30 de maig a l’1 de juny i els abonaments es poden adquirir a través del web del festival. Fins el 7 de gener o exhaurir existències costaran 180 euros, mentre que les entrades de dia valen 80.

- Publicitat -

A través del web del festival ja es pot consultar també la programació per dies, així com informació de tots els artistes i paquets de viatge.

L’anunci s’ha fet esperar durant tota la tarda, després d’una transmissió una mica accidentada a través de l’emissora Ràdio Primavera Sound, que ha provocat allau de crítiques a la xarxa.