Lewis Capaldi s’està convertint en un dels artistes de moda gràcies a la balada ‘Someone you loved‘, que suma una setena setmana de lideratge al Regne Unit i en aquesta ocasió torna a tenir molt de mèrit. Si fa set dies impedia a Billie Eilish fer doblet amb ‘Bad guy’, ara el perjudicat ha estat Lil Nas X, que amb l’èxit global ‘Old town road’, s’ha hagut de conformar amb la segona plaça. La cançó sí que lidera als Estats Units després de la polèmica que ha aixecat els darrers dies.

Destacable pujada una vegada més per Meduza i Goodboys que ja ocupen el cinquè lloc amb ‘Piece of your heart’, una cançó breu però intensa i que ha enganxat de mala manera als britànics.

Com també Khalid que juntament amb Disclosure entren al top 10 amb ‘Talk’, coincidint amb el número 2 que ha aconseguit el cantant a l’apartat dels àlbums amb “Free Spirit”. La primera posició l’ha mantingut Billie Eilish amb “When We All Fall Aslpeep Where Do We Go”.