Foto: Paco Amate

Un dels directors del Primavera Sound, Albert Guijarro, ha posat en dubte que el festival es pugui celebrar el mes d’agost, després d’ajornar les dates previstes per la pandèmia de coronavirus. Guijarro ho ha explicat durant un Instagram Live del Club TRESC, on també han participat Jordi Herreruela, director del Cruïlla i Francesc Casadesús màxim responsable del Grec.

Guijarro ha explicat que estan esperant que el govern espanyol digui què passa amb els festivals, però tot el que ens arriba és que no podrà celebrar-se i afegeix que encara ningú ha fet cap decret que digui quan es podrà fer música en viu.

Està previst que el proper 5 de maig el govern espanyol es pronunciï sobre les qüestions relacionades amb els festivals de música, que mouen centenars de milions al nostre país.

- Publicitat -

El Festival Cruïlla va emetre ahir un comunicat explicant la situació i afirmant que treballen amb alternatives per si com sembla no es pogués fer el festival.