Davant de l’allau d’artistes que ahir a la nit van decidir no participar en el concert organitzat per l’Ajuntament de Barcelona amb El Terrat i Mediapro, els responsables d’aquesta iniciativa han emès un comunicat on afirmen que “Barcelona, ens en sortirem” no suposarà cap despesa per l’Ajuntament de Barcelona i el cost dels 200.000 euros del concert serà assumit per El Terrat i Mediapro.

Des de l’organització expliquen que és una producció audiovisual tècnicament complexa, amb múltiple escenaris i molts artistes. La voluntat és produir un programa de televisió impecable tècnicament, amb un so i una imatge a l’alçada dels artistes que en formen part. Per aquest motiu, els costos han anat bàsicament a la producció tècnica, sense els marges que les productores cobrarien en esdeveniments similars.

En declaracions a RAC1 l’alcaldessa de Barcelona ha dit que li sabia molt greu tota aquesta polèmica. Preguntada sobre si el concert es farà al final, Colau espera que sí, però dependrà de tota la gent implicada.

S’haurà de veure ara si totes les bandes que van decidir no participar en aquest concert, rectificaran davant d’aquest canvi fet per l’organització i es tornaran a sumar al projecte.