Els Amics De Les Arts tornen com sempre -i com mai- en format trio. Gairebé un any després del Shymphonic Project al Palau de la Música Joan Enric Barceló, Dani Alegret i Ferran Piqué tancaven una etapa amb l’adéu d’Eduard Costa que iniciaria el seu projecte en solitari, l’Últim Indi, i en un punt i seguit continuaven la trajectòria d’aquells joves que feien música en un pis d’estudiants.

Palometes (de les de veritat) sobre la taula i tocades les 10 en punt inicia la Première a Youtube (“per poder comentar la jugada”) d’un audiovisual amb un títol molt sincer, “El Documental”. “Un exercici de transparència que cap banda s’ha atrevit a fer abans”. “Els ets i els uts de la teva banda preferida al despullat”. Una sàtira hilarant de 14 minuts per desemmascarar tots els secrets que no han explicat mai.

Els Amics estan al Castle of Doom Studio de Glasgow, fent les mescles del disc amb el productor Tony Doogan. La data del retorn en directe s’havia de desvelar aquest divendres  a les 10 del matí però això finalment no ha sigut ben bé així. En una trucada en directe amb “El matí i la mare que el va parir” han avançat per error (i amb tota naturalitat) el concert de presentació del nou disc.  Així doncs, el Guitar Bcn encetarà aquesta nova etapa un 16 de maig del 2020 a l’Auditori del Fòrum.

- Publicitat -