Sons del Món de Roses tanca pràcticament amb totes les entrades venudes. Un total de set mil espectadors han confiat en la cultura com un espai segur i no s’han volgut perdre l’experiència que ofereix el festival, una de les grans cites de l’estiu a la Costa Brava. Dels nou concerts programats, s’ha penjat el cartell d’entrades exhaurides en set.

I no ha d’estranyar, ja que Sons del Món ha aplegat un munt d’artistes que tenien moltes ganes de presentar els seus espectacles en directe a un públic que, per la seva banda, tenia moltes ganes de viure’ls. Aquesta feliç conjunció ha propiciat unes nits inoblidables dels artistes programats: Sopa de Cabra, Diego el Cigala, Sílvia Pérez Cruz amb Marco Mezquida, Miki Núñez, Manel, Stay Homas, Pablo López, Els Amics de les Arts i Lola Índigo.

Es pot afirmar que Sons del Món tanca aquesta edició amb sensacions molt positives. Les mesures de seguretat aplicades per combatre la Covid-19 han estat molt ben rebudes per part d’un públic assistent que tenia més ganes que mai de veure els seus artistes preferits dalt dels escenari. Els músics i músiques han rebut llargues ovacions i han valorat i agraït molt poder presentar la seva música en viu tot i la dificultat actual d’organitzar i assistir a concerts.

- Publicitat -

Totes les actuacions s’han concentrat a la Ciutadella de Roses, que ha seguit demostrant que és un espai escènic de primer ordre, ampli i amb un gran interès arqueològic i amb tant encant que deixa bocabadats als visitants.

Des de Primera Fila hem assistit a alguns dels concerts d’enguany i pots llegir-ne les cròniques, veure les galeries de fotos o entrevistes a continuació:

Sopa de Cabra

Miki Núñez

Manel

Stay Homas

Els Amics de les Arts